PIRK 6, mokėk už 3 || Pristatymas nuo 20 EUR NEMOKAMAS

Ar turėtumėte naudoti skutimosi kremą ar skutimosi gelį?

Ar turėtumėte naudoti skutimosi kremą ar skutimosi gelį?
  1. Pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, tai atsisėsti ir išsikelti savo tikslus. Diana Scharf Hunt sakė: „Tikslai yra svajonės su terminais“. Daug kartų žmones atstumia mintis skirti laiko savo tikslams išsikelti.

    Išlaikyti save yra sunku. Kiekvieną dieną atsiranda milijonas trukdžių, o tai gali reikšti, kad nesilaikome to, ką turėtume daryti.

    Ar kada nors girdėjote posakį: „Neskaičiuokite savo viščiukų, kol jie neišsirita? Galbūt vyresnis, išmintingesnis žmogus jums tai pasakytų, kad neaplenktumėte savęs. Kaip ir naujo automobilio pirkimas prieš įsigyjant naują darbą. Na, o nustatydami ir siekdami savo tikslus, turite mintyse „suskaičiuoti vištą, kol jie neišsirita“. Turiu omenyje tai, kad jūs turite pradėti matyti save įgyvendinant arba pasiekiantį savo tikslą. Ką išpažįsti, tą ir turi!

    Pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, tai atsisėsti ir išsikelti savo tikslus. Diana Scharf Hunt sakė: „Tikslai yra svajonės su terminais“. Daug kartų žmones atstumia mintis skirti laiko savo tikslams išsikelti.